Хостинг для реселлеров

Seo Services

МАЙСТЕР З БОБРИКА РОБИТЬ РОЗКІШНІ ВИРОБИ З ДЕРЕВА


У мальовничому  селі Бобрик на Гадяччині  його подвір’я видно здаля. Під’їхавши до двору Сергія Пасюти, відразу потрапляєш у давню українську казку, де тебе зустрічає добра господиня,  хатинка на куриних лапках, віз  і звичайно народний символ України – млин, або як ще його називають – вітряк. Саме його одним із перших змайстрував Сергій Олексійович.


Чоловік розповів, що ще з дитинства полюбив дерево, адже його батько був справжнім столяром, тому й привчав сина  працювати з деревом. І по сьогоднішній день допомагає йому втілювати задуми в життя. 
Уже 5 років талановитий чоловік  створює з цього природного матеріалу речі, які можуть стати окрасою кожного помешкання та доповнити образи найвибагливіших модників та модниць. У руках умільця звичайний шматок дерева оживає та перетворюються на справжні шедеври.



Серед його витворів не лише різноманітні декоративно-ужиткові вироби, вулики та альтанки,а й полиці в оселю, дерев’яні меблі та багато інших, таких потрібних, речей та головне, що вони виготовлені з екологічного матеріалу. Адже, дерево ще називають «живим» матеріалом, бо навіть після обробки воно «дихає».




Як розповів митець, для улюбленої справи він відводить весь вільний час і додав, що дерев’яні речі в приміщенні завжди виглядають шикарно, бо цей матеріал дає відчуття комфорту, спокою та захищеності.

Чоловік, звичайно, робить вироби на замовлення, але ду­же час­то він їх просто дарує  рід­ним, дру­зям та  односельчанам. Обрамлений деревом колодязь, поблизу сільської ради - це його рук справа. 
Тож приємно коли твою роботу цінять люди, а вдвічі приємніше - коли не  за роки, не за гроші, а за талант.
















МАЙСТЕР З БОБРИКА РОБИТЬ РОЗКІШНІ ВИРОБИ З ДЕРЕВА МАЙСТЕР З БОБРИКА РОБИТЬ РОЗКІШНІ  ВИРОБИ З ДЕРЕВА Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on березня 28, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.