Хостинг для реселлеров

Seo Services

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКОЇ ОТГ ВІТАЛІЯ ЛУЦЕНКА ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!


 У зв’язку з епідемію коронавірусу у світі, звертаюсь до жителів громади з проханням відповідально поставитися до введеного всеукраїнського карантину. Розумію, що наша країна зараз переживає нелегкі часи, а нові умови життя вплинули на всіх. Та все ж закликаю дослухатися до порад та рекомендацій медиків, щоб якомога швидше забути про цей складний час.



Ми робимо все можливе, щоб попри обмеження та карантин, жителі громади мінімально їх відчували. Кожен з нас повинен серйозно сприйняти цю ситуацію. Адже здоров’я та життя рідних і близьких зараз у руках найбільш свідомих громадян, які розуміють всю відповідальність. Тож кожному слід дотримуватися правил, які б унеможливили поширення вірусу на території нашої громади.

ПРОШУ жителів Великобудищанської ОТГ припинити відвідування громадських місць, організацій та установ без нагальної на це потреби. Для цього в засобах масової інформації постійно висвітлюються телефони «гарячих ліній», не соромтеся і консультуйтеся.

Під час перебування на вулиці:
·         одягайте захисні маски;
·         зберігайте дистанцію між людьми не менше 1,5 метри;
·         дотримуйтесь заходів особистої гігієни.


Як показує статистика захворювання, найбільш уразливі люди старшого покоління. Тому подбайте про близьких і рідних людей літнього віку, створіть їм всі умови, щоб у них не було потреби залишати дім: купіть продукти, заплатіть за комунальні послуги, зателефонуйте зайвий раз. А мешканців ОТГ, які належать до категорії ризику прошу – побудьте цей час вдома.

Також не дозволяйте вашим дітям гуртуватися на час карантину, виходити без потреби на вулиці, дитячі майданчики, стадіони тощо. Особливо, звертаюся до тих батьків, чиї діти приїхали на карантин до бабусь та дідусів! Пам’ятайте про те, що люди похилого віку перші в зоні ризику, тому подбайте про дотримання заходів карантину у ваших родинах!

Звертаюся до суб’єктів підприємницької діяльності сфери торгівлі, що діють на території ОТГ, з проханням забезпечення населення громади продовольчими товарами під час карантинних заходів та дотримання обмежувальних правил.

Сільські ради Великобудищанської ОТГ працюють в штатному режимі. Тож якщо у вас виникають якісь проблеми, потреби, які ви не можете вирішити самостійно, звертайтеся до працівників сільської ради або свого депутата і вам обов’язково допоможуть.

Дисципліна та виконання усіх особистих і загальних заходів безпеки є протидією поширення інфекції. Це не лише ваша безпека та здоров'я, але і здоров'я інших людей, які перебувають в зоні ризику через чиюсь безвідповідальність.

Щиро вірю, що всі разом пройдемо випробування карантином та вийдемо з нього ще більш згуртованою, здоровою та сильною громадою.

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКОЇ ОТГ ВІТАЛІЯ ЛУЦЕНКА ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ! ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКОЇ ОТГ ВІТАЛІЯ ЛУЦЕНКА ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ! Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on березня 24, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.