Хостинг для реселлеров

Seo Services

У ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКІЙ ОТГ ОБГОВОРИЛИ ПОДАЛЬШУ СПІВПРАЦЮ З РАЙОННИМ ЦЕНТРОМ ЗАЙНЯТОСТІ



Днями була проведена спільна зустріч голови Великобудищанської об’єднаної територіальної громади Віталія Луценка з директором Гадяцької міськрайонної філії Полтавського обласного центру зайнятості Любов’ю Різун.
З метою поглиблення співпраці у сфері зайнятості населення, підвищення рівня правової обізнаності мешканців територіальної громади та роботодавців, розташованих на території Громади, запобігання проявів соціальної напруги була підписана угода про співробітництво.
Згідно якої проводитимуться заходи інформаційно-роз’яснювального характеру серед мешканців Великобудищанської ОТГ та роботодавців щодо зайнятості населення та стимулювання до створення робочих місць для певних категорій громадян, а також до населення оперативно доводитиметься перелік актуальних вакансій, що подані до центру зайнятості.

У ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКІЙ ОТГ ОБГОВОРИЛИ ПОДАЛЬШУ СПІВПРАЦЮ З РАЙОННИМ ЦЕНТРОМ ЗАЙНЯТОСТІ У ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКІЙ ОТГ ОБГОВОРИЛИ ПОДАЛЬШУ СПІВПРАЦЮ З РАЙОННИМ ЦЕНТРОМ ЗАЙНЯТОСТІ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on лютого 27, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.