Хостинг для реселлеров

Seo Services

ВЛАДА РОЗПОЧИНАЄ ПУБЛІЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ЩОДО ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ


25 лютого в Києві для представників влади, громадськості та експертів відбудеться презентація плану публічних обговорень змін до Конституції України щодо децентралізації, повідомили в партії «Слуга Народу».
За словами голови партії Олександра Корнієнка, обговорення проходитимуть у форматі публічних консультацій. «Спочатку цикл зустрічей в регіонах, а згодом – підсумкова в Києві. Кінцевий етап – формування тексту змін до Конституції», – розповів політик.
Участь у обговоренні візьмуть народні депутати України, представники Офісу Президента, органів місцевого самоврядування, центральних і місцевих органів виконавчої влади, громадянського суспільства, науковці, представники дипломатичних місій і міжнародних організацій, міжнародні експерти, зокрема Венеційської комісії.
Головними темами обговорень під час консультацій, на думку організаторів, мають стати повноваження та захист прав місцевого самоврядування та впровадження ефективної форми державного адміністративного нагляду.
Процес публічних консультацій є відкритим. Інформація про план та графік заходів публікуватиметься на офіційних сайтах Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, Офісу Президента України, Міністерства розвитку громад та територій України.
«Впевнений, що децентралізацію можливо провести до місцевих виборів», – підсумовує Олександр Корнієнко.
Джерело:
ВЛАДА РОЗПОЧИНАЄ ПУБЛІЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ЩОДО ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ ВЛАДА РОЗПОЧИНАЄ ПУБЛІЧНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ ЩОДО ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on лютого 25, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.