Хостинг для реселлеров

Seo Services

ГОЛОВНЕ БАГАТСТВО ГРОМАД - ТО ЛЮДИ!

Часто в новостворених ОТГ піднімаються проблемні питання, які потребують правильних шляхів вирішення. З цією метою був проведений тренінг на тему «Управління людськими ресурсами в ОТГ» де був присутній голова Великобудищанської об’єднаної територіальної громади Віталій Луценко.






Про те, як не розгубити найкращі кадри в об’єднаних територіальних громадах, мотивувати людей та підвищувати їхній рівень йшлося на тематичному тренінгу. Захід пройшов в офісі ULEAD Полтавський регіональний офіс. Головним спікером став Volodymyr Bozhko, радник з децентралізації та місцевого самоврядування Полтавського РО. Цікавість до даного навчання цього разу була майже ажіотажною - до Полтави прибули керівники та представники 25(!) ОТГ з усіх куточків області.
Під час тренінгу «Управління людськими ресурсами в ОТГ» учасники докладно розглянули наступні питання:
💎Про прийняття на службу в органах місцевого самоврядування(ОМС) та пошук ефективних кадрів, призначення на посаду;
💎Про особливості проходження служби в ОМС, мотивацію та професійний розвиток;
💎Про дисциплінарну відповідальність та дотримання вимог антикорупційного законодавства;
💎Про підстави припинення служби в органах місцевого самоврядування та соціальні гарантії;
💎Про зміни в законодавстві, які плануються в сфері функціонування інституту служби в органах ОМС та нову роль керівника служби зокрема.
Також зупинилися й на правильному заповненні декларацій, відповідальності посадових осіб за помилки та невірно подані дані.
На всі питання учасників спікер дав вичерпні та фахові відповіді.
Програма ULEAD з Європою / ULEAD with Europe підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні, реалізується за участі ряду донорів та спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Джерело
https://www.facebook.com/poltava.ulead/photos/pcb.1314551048738916/1314550305405657/?type=3&theater
ГОЛОВНЕ БАГАТСТВО ГРОМАД - ТО ЛЮДИ! ГОЛОВНЕ БАГАТСТВО  ГРОМАД - ТО ЛЮДИ! Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on лютого 21, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.