Хостинг для реселлеров

Seo Services

ДІТЕЙ – ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ПОЧНУТЬ БЕЗКОШТОВНО ГОДУВАТИ У ШКОЛАХ


ПРЕЗИДЕНТ ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПІДПИСАВ ЗАКОН, ЯКИЙ ПЕРЕДБАЧАЄ НАДАННЯ БЕЗКОШТОВНОГО ХАРЧУВАННЯ У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ДІТЯМ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ. ЯК ЗАЗНАЧЕНО НА САЙТІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ, 18 ЛЮТОГО ДОКУМЕНТ ПОВЕРНУВСЯ З ПІДПИСОМ ПРЕЗИДЕНТА.

Мова йде про дітей, які навчаються у дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форм власності.
«Всі ми повинні підтримати, щоб діти, постраждалі в результаті військових дій, мали право принаймні на безкоштовне харчування в школах», — доповів голова профільного комітету Дмитро Лубинець.
Депутатську ініціативу запропонували ще в 2015 році. Згідно пояснювальній записці, реалізація проекту вимагатиме додаткові фінансові витрати за рахунку державного бюджету.
«Це стане свого роду наступним кроком у поліпшенні соціального захисту вимушених переселенців і їх матеріальному забезпеченні з боку держави», — йдеться в пояснювальній записці.
Нагадаємо, народні депутати Верховної Ради 16 січня прийняли в другому читанні і в цілому законопроект, яким пропонується забезпечити дітей внутрішньо переміщених осіб у навчальних закладах безкоштовним харчуванням.
ДЖЕРЕЛО
ДІТЕЙ – ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ПОЧНУТЬ БЕЗКОШТОВНО ГОДУВАТИ У ШКОЛАХ ДІТЕЙ – ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ПОЧНУТЬ БЕЗКОШТОВНО ГОДУВАТИ У ШКОЛАХ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on лютого 20, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.