Хостинг для реселлеров

Seo Services

В УКРАЇНІ В ПЕРІОД КАРАНТИНУ ІСТОТНО СКОРОТИЛАСЯ КІЛЬКІСТЬ ЗЛОЧИНІВ



Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що з початку введення карантину в Україні зменшився рівень злочинності, проте активізувалися шахраї.
Про це повідомляє прес-служба МВС.

За словами керівника МВС, з початку карантину рівень злочинності в країні скоротився на 30%. При цьому правоохоронці фіксують активізацію шахраїв, які намагаються нажитися на ситуації з коронавірусів.

«Ми дуже активно намагаємося реагувати на всі фейки. Наприклад, недавно була ситуація, коли розсилалися смс-повідомлення про те, що ніби якась фірма повинна була ходити по квартирах і дезинфікувати приміщення. Поліція це відстежувала. Відсилали смс-повідомлення з попередженням, що це шахраї. Але такі злочини - не системні », - розповів він.

Найгіршим злочином Аваков називав порушення режиму карантину.

«Люди наражають на небезпеку не тільки себе, але й своїх рідних і оточуючих. Поки нам не потрібно вводити надзвичайний стан або комендантську годину, але карантин повинен бути максимально повним. Я хочу подякувати всім, хто дотримується карантинного режиму. Якщо доведеться вводити комендантську годину, як це вже зробили в ряді європейських країн, то доведеться вводити надзвичайний стан», — додав міністр.

Джерело:
https://uazmi.org/news/post/2y58eQoppJF54BYTLFFiA


В УКРАЇНІ В ПЕРІОД КАРАНТИНУ ІСТОТНО СКОРОТИЛАСЯ КІЛЬКІСТЬ ЗЛОЧИНІВ В УКРАЇНІ В ПЕРІОД КАРАНТИНУ ІСТОТНО СКОРОТИЛАСЯ КІЛЬКІСТЬ ЗЛОЧИНІВ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on березня 30, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.