Хостинг для реселлеров

Seo Services

ПРОДОВЖИЛИ ТИЖНЕВИЙ МАРАФОН ВИСАДЖЕННЯ ДЕРЕВ І В КНИШІВЦІ


Щоб підтримати  екологічну ініціативу та долучитись до всеукраїнського проєкту «ОЗЕЛЕНЕННЯ УКРАЇНИ», робітники КПП «Сервіс», працівники ЗДО «Вишенька» та працівники сільського будинку культури і бібліотеки висадили саджанці берези та сосни. Озеленили улюблене місце для відпочинку – парк в центрі села,  на якому полюбляють гуляти матусі з дітками та стадіон.


"Надзвичайно приємно, що жителі нашої громади  прагнуть змінювати навколишнє середовище на краще. Добре, що молодь підтримує ініціативу висадки  дерев  віддаючи свій час та сили проєкту", - прокоментувала староста Книшівської сільської ради Тетяна Петрівна Мілька.

За її словами, проведення такого заходу не просто привертає увагу до проблеми вирубки лісів, а й показує, що завжди є альтернатива знищенню. Проєкт дозволить сформувати образ України як успішної та сильної країни.






ПРОДОВЖИЛИ ТИЖНЕВИЙ МАРАФОН ВИСАДЖЕННЯ ДЕРЕВ І В КНИШІВЦІ ПРОДОВЖИЛИ ТИЖНЕВИЙ МАРАФОН ВИСАДЖЕННЯ ДЕРЕВ І В КНИШІВЦІ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on березня 28, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.