Хостинг для реселлеров

Seo Services

ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ В КОЖНЕ СЕЛО ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ


Актуальною проблемою для деяких сіл Великобудищанської громади є саме вуличне освітлення, адже  від нього часто залежить безпека і спокій громадян. Дуже добре, коли на вулицях у вечірній час включаються вуличні ліхтарі. У Великобудищанській ОТГ розпочали вирішувати цю проблему.  Днями у селі Плішивець були  завершені роботи з реконструкції вуличного освітлення по вулиці Соборній,   загальна протяжність ліній становить 1,5 км.


 «Роботи з реконструкції та встановлення лед-ліхтарів проводились за кошти місцевого бюджету – говорить голова Великобудищанської громади Віталій Луценко і додає - облаштування вуличного освітлення у селах нашої громади є одним із пріоритетних завдань і робота по його здійсненню триває. Ми плануємо, щоб в кожному селі було сучасне якісне освітлення, бо це не забаганка, а необхідність".







ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ В КОЖНЕ СЕЛО ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ В КОЖНЕ СЕЛО ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКОЇ ГРОМАДИ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on березня 30, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.