Хостинг для реселлеров

Seo Services

КАРАНТИН В УКРАЇНІ ПРОДОВЖИЛИ ДО 11 ТРАВНЯ



Карантин в Україні буде продовжено до 11 травня. Лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень.
Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, відкриваючи чергове засідання Кабінету Міністрів у середу, 22 квітня.

В ході засідання, було зазначено, що ситуація із інфікуванням коронавірусом в Україні показує, що вжиті обмежувальні заходи були своєчасними і ефективними: “Нині в Україні один з найнижчих показників летальності від коронавірусу, це 2,7%”.

Шмигаль також додав, що кількість інфікувань в Україні зростає, але рівень захворюваності – найнижчий серед сусідів, хоча пік епідемії країна ще не пройшла:
“Моделювання аналітиків Національної академії наук України і дані МОЗ свідчать про те, що ми ще не пройшли пік захворюваності, і він може наступити на початку травня. Виходячи з цього, уряд сьогодні прийняв рішення щодо продовження карантину до 11 травня, оскільки, за підрахунками академії наук, пік ми очікуємо між 2 і 8 травня”.

Він також підкреслив, що для виходу з карантину потрібно, щоб протягом як мінімум 10 днів відсоток виявлених випадків інфікування не змінювався і коливався в межах 5%, а лікарні були заповнені пацієнтам з коронавірусною інфекцією COVID-19 менш ніж на 50%. Зараз заповненість – близько 10%.
«Якщо все буде добре і епідемічна ситуація буде сприяти, то 11 травня ми зможемо говорити про відкриття парків та скверів, закладів торгівлі непродовольчими товарами, частини об’єктів побутових послуг. Можливо, будуть інші пом’якшувальні заходи. Але про них ми зможемо говорити пізніше», – зазначив Денис Шмигаль.

Джерело:
narodna-pravda.ua
kmu.gov.ua

КАРАНТИН В УКРАЇНІ ПРОДОВЖИЛИ ДО 11 ТРАВНЯ КАРАНТИН В УКРАЇНІ ПРОДОВЖИЛИ ДО 11 ТРАВНЯ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on квітня 22, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.