Хостинг для реселлеров

Seo Services

ДО ОНЛАЙН-УРОКІВ ДОДАДУТЬ СУБТИТРИ, А ПОМИЛКИ ПРИБЕРУТЬ



«Всеукраїнська школа онлайн» буде дотримуватися принципів інклюзивної освіти.
Про це повідомляє парламентська газета «Голос України».
До уроків, що транслюються на YouTube-каналі МОН, на цьому тижні додадуть субтитри.

Як інформує прес-служба Міністерства освіти і науки, спочатку текстовий супровід створять до раніше оприлюднених занять. Надалі з невеликою затримкою субтитри будуть додавати до недавно опублікованих  уроків. Таке доповнення дозволить більшій кількості школярів, незалежно від обставин, отримати доступ до навчання.

Нагадаємо, що проект «Всеукраїнська школа онлайн» стартував три тижні тому і відразу зібрав величезну аудиторію. За перші два тижні було оприлюднено 392 уроки загальною тривалістю близько 7 840 хвилин. Тільки на YouTube-каналі МОН їх переглянули майже шість мільйонів разів.

Тим часом глядачі вказали на помилки, допущені вчителями під час відеоуроків. Організатори визнали: проект потребує доопрацювання.
«Була підготовлена ​​процедура попереднього експертного перегляду відео, а також залучені експерти, які системно працюють разом з підлеглим МОН Українським інститутом розвитку освіти (УІРО). Їх завдання - на етапі пост-продакшна переглядати уроки і вносити свої правки. Однак у зв'язку зі стислими термінами підготовки відео протягом першого тижня експертиза не здійснювалася », - пояснив керівник УІРО Вадим Карандій.

Надалі всі відео, які готують до ефіру, попередньо будуть переглядати експерти. Цю процедуру зробили двоетапною.
«На першому етапі працює ряд експертів, які допомагають вчителю при підготовці до уроку і присутні на майданчику під час зйомки. Другий етап - редактори, які залучені до процесу на етапі пост-продакшну », - додав Вадим Карандій.

Джерело:
https://yaizakon.com.ua/

ДО ОНЛАЙН-УРОКІВ ДОДАДУТЬ СУБТИТРИ, А ПОМИЛКИ ПРИБЕРУТЬ  ДО ОНЛАЙН-УРОКІВ ДОДАДУТЬ СУБТИТРИ, А ПОМИЛКИ ПРИБЕРУТЬ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on квітня 23, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.