Хостинг для реселлеров

Seo Services

ЩОБ ВЕЛИКОДНЯ ПАСКА ВДАЛАСЬ, ПРОПОНУЄМО РЕЦЕПТ ВІД ЖИТЕЛЬКИ БРОВАРОК — ЛЮДМИЛИ КОСТЕНКО


В передчутті Великодня завзяті господині хочуть приготувати найсмачніші страви для всієї родини. Без сумніву, головною окрасою Великоднього кошика є Великодній хліб або паска. Кожна ґаздиня випікає  паску по своєму. І сьогодні в нашій рубриці «ПОДІЛИСЬ СВОЇМ РЕЦЕПТОМ ПАСКИ» пропонуємо рецепт від жительки Великобудищанської громади — творчої, талановитої, креативної, вродливої та гарної господарки  — Людмили Володимирівни Костенко.


«Це пишна, класична великодня випічка. Процес приготування тривалий і багатоетапний, зате паски виходять ніжними, солодкими й ароматними», - говорить пані Людмила.

Інгредієнти:
        1 кг борошна
        400 грам молока
        10 жовтків
        100 грам дріжджів
        200 грам масла, або маргарину
        300 грам цукру
        0,5 чайної ложки солі
        1 склянка родзинок
        10 грам ванільного цукру
        Маргарин для змащування форм

Опара: дріжджі розчинити у молоці, додати 100 грам цукру і 200 грам борошна. Перемішати  масу і поставити на півтори години в тепле місце, аби тісто збільшилося  в об'ємі вдвоє.
Потім додати родзинки, цукати, жовтки та всі інші інгредієнти, замісити однорідне тісто і додати охолоджений жир.
Додавати до отриманого тіста просіяне борошно до тих пір, поки тісто не почне відставати від рук. Викладати тісто у велику миску і залишати підходити. Цей процес займе близько трьох годин. Коли тісто підійде, викладати його на 1/3 у форми, попередньо змазані маргарином, і випікати в духовці близько 40−60 хвилин при температурі 180 градусів.
Готові паски спочатку повинні трохи охолонути. Тільки після цього їх слід виймати з форм.

Щоб приготувати білу глазур потрібно: збити міксером два білка і склянку цукру. Змащуємо таким кремом верхівки пасок і прикрашаємо кондитерською посипкою.


Печіть, не сумнівайтеся: усе вдасться!

ЩОБ ВЕЛИКОДНЯ ПАСКА ВДАЛАСЬ, ПРОПОНУЄМО РЕЦЕПТ ВІД ЖИТЕЛЬКИ БРОВАРОК — ЛЮДМИЛИ КОСТЕНКО ЩОБ ВЕЛИКОДНЯ ПАСКА ВДАЛАСЬ, ПРОПОНУЄМО РЕЦЕПТ ВІД ЖИТЕЛЬКИ БРОВАРОК — ЛЮДМИЛИ КОСТЕНКО Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on квітня 15, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.