Хостинг для реселлеров

Seo Services

КАБМІН РОЗШИРИВ ПРОГРАМИ ДОТАЦІЙ ДЛЯ АГРАРІЇВ


Кабінет Міністрів України 22 квітня 2020 р., ухвалив рішення про розширення напрямків використання бюджетних коштів, спрямованих на державну підтримку фермерським господарства.
Про це заявив Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко в ході брифінгу за підсумками засідання Кабміну. 
«Ми додали дотацію на утримання худоби молочного напрямку. Зараз ситуація з виробництвом молока і м'яса потребує підтримки держави, що є нормальним для ЄС і США. Тому ми запропонуємо дотацію на утримання від 5 корів молочного напрямку продуктивності», — сказав він. 
Також Петрашко повідомив, що уряд додав бюджетну субсидію на одиницю угідь 1 га для новостворених фермерських господарств.
Крім того, буде введено відшкодування с/г кооперативам 70% техніки та обладнання вітчизняного виробництва.
Як повідомили у Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, також передбачена часткова компенсація дорадчих послуг.
«Прийнята постанова розширить доступ фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів до державних фінансових ресурсів і створить умови для переходу понад 300 фермерів на органічне виробництво, розвитку понад 400 молочних ферм, збільшення не менше ніж на 10 одиниць кількості кооперативів з переробки сільськогосподарської продукції, стимулювання створення понад 1780 фермерських господарств, у тому числі, особами з числа сільської молоді», — йдеться у повідомленні. 
Джерело:

КАБМІН РОЗШИРИВ ПРОГРАМИ ДОТАЦІЙ ДЛЯ АГРАРІЇВ КАБМІН РОЗШИРИВ ПРОГРАМИ ДОТАЦІЙ ДЛЯ АГРАРІЇВ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on квітня 23, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.