Хостинг для реселлеров

Seo Services

18 ТРАВНЯ 2020 В СЕЛІ МАРТИНІВКА ВІДБУДЕТЬСЯ П'ЯТА СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ. ПОРЯДОК ДЕННИЙ.


На розгляд сесії будуть винесені такі питання:

1.Про внесення змін до Книшівського сільського бюджету на 2020.


2.Про внесення змін до Великобудищанського сільського бюджету на 2020.

3.Про внесення змін до місцевого бюджету Плішивецької сільської ради.

4.Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Плішивецької сільської ради на 2020 рік.

5.Про введення в експлуатацію та прийняття на баланс реконструйованого обєкта.

6. Про затвердження Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян Плішивецької сільської ради на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2020.

7.Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Книшівської сільської ради на 2020 рік.

8. Про внесення змін до Програми розвитку дошкільної освіти Книшівської сільської ради на 2020 рік.

9.Про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування Книшівської сільської ради на 2020 рік.

10. Про виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної ділянки (паю0 громадянці Ткаченко Лідії Митрофанівні на території Книшівської сільської ради.

11.Про передачу в приватну власність земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,25 га грШаблію Володимиру Михайловичу.

12. Про передачу в приватну власність земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2799 га гр. Шаблію Володимиру Михайловичу.

13. Про передачу в приватну власність земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2465 га грШаблію Володимиру Михайловичу.

14. Про передачу в приватну власність земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,5833 га грШаблію Володимиру Михайловичу.

15. Про передачу в приватну власність земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,25 га гр Пасюті Миколі Івановичу.

16. Про передачу в приватну власність земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2032 га гр Пасюті Миколі Івановичу.

17. Про передачу в приватну власність земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,4870 га гр Пасюті Миколі Івановичу.

18. Про внесення змін до договорів оренди землі ПрАТ «Гадяцьке бурякогосподарство».

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу її у власність гр Христенку ОМ.

20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського господарства гр Мусієнка ІП.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мусієнка І.П.

22. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відновлення земельної ділянки у власність гр.Лойченка І.Ф. для ведення особистого селянського господарства в межах с.Плішивець  Гадяцького району Полтавської області.

23.Про надання дозволу гр.Оробей П.П. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

24.Про надання дозволу гр. Оробей ПП на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

25. Про надання дозволу гр.Кравченко О.М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

26. Про надання дозволу гр. Кравченко О.М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

27. Про надання дозволу гр. Єрьоміній Л.В. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пунку села Плішивець.

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для товарного виробництва за адресою : с.Плішивець вул.Соборна, 1а.

30. Про надання дозволу релігійній громаді Іллінської Української Православної Церкви на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування культової споруди.

31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки КП «Добробут».

32. Про надання Бобилєвій С.Ю. допомоги при народженні дитини.                                                                                                                        
18 ТРАВНЯ 2020 В СЕЛІ МАРТИНІВКА ВІДБУДЕТЬСЯ П'ЯТА СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ. ПОРЯДОК ДЕННИЙ. 18 ТРАВНЯ 2020 В СЕЛІ МАРТИНІВКА ВІДБУДЕТЬСЯ П'ЯТА СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ. ПОРЯДОК ДЕННИЙ. Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on травня 14, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.