Хостинг для реселлеров

Seo Services

ГРАФІК ЗНО 2020



Період реєстрації на додаткову сесію ЗНО для окремих категорій осіб триватиме з 25 травня по 9 червня.

Формат і процедура проведення ЗНО у 2020 році не зміняться. В аудиторії будуть перебувати максимум 15 учасників і 2 інструктора.

Нововведення – дистанція 1,5 метра між учасниками в аудиторії. Соціальне дистанціювання також буде забезпечено і біля входу в приміщення, в якому буде проходити тестування.

Всі учасники ЗНО та інструктори будуть забезпечені засобами індивідуального захисту і антисептиками. Приміщення будуть провітрюватися і дезінфекції.
Особи, які були зареєстровані для участі у ЗНО, однак контактували з хворими або самі заразилися коронавірусом, зможуть здати тестування під час додаткової сесії, коли налагодяться чи вийдуть із самоізоляції.
У разі, якщо через ізоляцію або хворобу вони будуть змушені пропустити і додаткову сесію тестування, вони будуть звільнені від ЗНО за станом здоров’я.

ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2020. БАКАЛАВР
Цього року вступна кампанія стартує пізніше, ніж зазвичай. Для деяких цього хороша новина – є зайвий час, щоб “підтягнути хвости”. Для деяких – навпаки, погана – випускникам та їх батькам все літо доведеться перебувати в напрузі в очікуванні тестування та його підсумків.

Отже, дати вступної кампанії 2020 року для бакалаврата такі:
1 серпня – початок реєстрації електронних кабінетів,

13-16 серпня – прийом заяв для тих, хто складатиме вступні іспити,

13-22 серпня – прийом заяв для вступників за результатами ЗНО,

1-12 серпня – вступні іспити на бюджет,

13-22 серпня – вступні іспити на контракт,

16-18 серпня – співбесіди,

20 серпня – публікація списків, рекомендованих до зарахування за результатами співбесіди та за квотою-2 (до неї відносяться абітурієнти, які отримали атестат в Криму),

27 серпня – публікація рейтингових списків вступників на основі ЗНО, творчих конкурсів, вступних екзаменів, включаючи квоти 1, 3, 4 (до них належать діти-сироти, учасники АТО, жителі Донбасу, студенти з регіонів і ті, хто вступає в педагогічні та медичні вищі навчальні заклади),

31 серпня – подача документів для зарахування на бюджет,

5 вересня – зарахування на бюджет,

до 30 вересня – зарахування на контракт,

до 15 вересня – переклад контрактників на вільні бюджетні місця.

Можливість подачі документів онлайн. Через коронавірус Міносвіти в цьому році передбачило  можливість подачі оригіналів документів поштою (і в зв’язку з цим до п’яти днів збільшений інтервал між останнім днем подачі документів і виданням самого наказу про зарахування).
Передбачено, що вступники зможуть надіслати скан-копії необхідних документів електронною поштою, наклавши на них електронний підпис, а документи донести після початку навчання.

ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2020. МАГІСТР

Почалася реєстрація тих, хто в цьому році отримує диплом бакалавра і планує продовжувати навчання в магістратурі. Дедлайн реєстрації – 5 червня, тобто залишається менше місяця.

Найважливіша відмінність вступу в магістратуру в цьому році – воно буде проходити в режимі онлайн.

“Якщо в цьому році ви виступаєте в магістратуру, необхідно направити документи для реєстрації на ЕВІ (Єдиний вступний іспит) і ЕФВВ ( Єдине фахове вступне випробування) електронною поштою приймальній комісії вузу або з використанням іншого, визначеного установою, каналу зв’язку”, – повідомило міністерство освіти.

Повний перелік документів для реєстрації:
§        - анкета-заява (її можна завантажити тут)
-        -документ, що посвідчує особу
-         -облікова картка платника податків
-         -документ про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які закінчили навчання в минулі роки)
-         -фотографія для документів
-         -медична довідка (тільки для вступників, які за станом здоров’я звільняються від проходження ЄВІ/ЕФВВ)
-         -довідка, видана за місцем навчання, по плановому завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (тільки для вступників, які навчалися у військових закладах)

Джерело:
https://narodna-pravda.ua/

ГРАФІК ЗНО 2020 ГРАФІК ЗНО 2020 Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on травня 15, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.