Хостинг для реселлеров

Seo Services

ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ В УКРАЇНІ: СТЕПАНОВ РОЗПОВІВ, ЩО ДОЗВОЛЯТЬ З 22 ТРАВНЯ



З 22 травня в рамках чергового послаблення карантину в Україні дозволять проводити спортивні змагання без глядачів, відкриття готелів, проведення ЗНО, а також запуск громадського транспорту і роботу дошкільних закладів. Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, зазначивши, що все це можливо лише за умови дотримання протиепідемічних заходів.
"Які саме пом'якшення ми плануємо, виходячи із сьогоднішньої ситуації? Це дозвіл на проведення спортивних змагань, але, звичайно, без глядачів. Це відкриття готелів, окрім хостелів, але без ресторанів та спортивних залів. Це ЗНО. Також буде дозвіл на громадський транспорт і на дошкільні навчальні заклади", – зазначив міністр.
Також Степанов назвав критерії, які враховуються при переході на кожен наступний етап послаблення карантину:
·         кількість нових випадків за 7 днів на 100 000 населення;
·         завантаженість ліжок в лікарнях хворими на коронавірус – не більше 50%;
·         кількість тестувань за 7 днів на 100 тис. має бути на рівні 15;
·         кількість випадків за останні 7 днів до попередніх семи днів – коефіцієнт повинен бути в межах 0,9-1.
Очільник МОЗ підкреслив, що між етапами зняття обмежень має пройти не менше 10 днів. За його словами, це саме той термін, який покаже, чи готова країна до наступного кроку виходу з карантину.
Джерело:

ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ В УКРАЇНІ: СТЕПАНОВ РОЗПОВІВ, ЩО ДОЗВОЛЯТЬ З 22 ТРАВНЯ ПОСЛАБЛЕННЯ КАРАНТИНУ В УКРАЇНІ: СТЕПАНОВ РОЗПОВІВ, ЩО ДОЗВОЛЯТЬ З 22 ТРАВНЯ Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on травня 15, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.