Хостинг для реселлеров

Seo Services

КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК



Дистанційне навчання школярі завершать 29 червня. При цьому в цьому році не буде останніх дзвоників та випускних вечорів.

Одночасно з цим прем’єр Денис Шмигаль заявив, що після 22 травня буде знято карантин зі шкіл, яким потрібно готуватися до ЗНО. Але хто зможе ходити туди – не уточнив. Швидше за все, виняток зроблять лише для випускників.

У Міносвіти кажуть, що карантин не вплине на можливість своєчасно отримати документи про освіту – весь процес замовлення відбувається електронно: “Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, табелів знань учнів має бути завершено до 15 червня 2020 року”.
Підсумкове оцінювання (тематичне, семестровое та річне) може здійснюватися дистанційно, з використанням цифрових технологій для всіх учнів.

“Підсумкова оцінка за семестр виставляється з урахуванням результатів тематичного оцінювання, отриманих учнями при дистанційному навчанні і до початку практичних робіт з навчальних предметів природничого циклу, результатів оцінки різних видів мовленнєвої діяльності учнів тощо. Якщо з навчального предмета не передбачено тематичних підсумкових робіт, підсумкова оцінка може виставлятися за результатами поточного оцінювання. Учні, які не мають результатів поточного оцінювання з об’єктивних причин, можуть бути оцінені за результатами проведення семестрової контрольної роботи”, – уточнили в МОН.

Тематичні та семестрові підсумкові роботи, які були проведені в умовах дистанційного навчання під час карантину, записуються в класному журналі без дати їх проведення. Річне оцінювання виставляється з урахуванням результатів оцінки за перший і другий семестри навчального року.

Учні 4 і 9 класів не здаватимуть державну підсумкову атестацію. У документах про освіту вони отримають запис: “звільнений (а)”.
Через карантин школа може приймати документи для зарахування в перший клас в режимі онлайн або після карантину (рішення про формат подання документів приймає засновник школи: орган державної влади, рада, фізична, юридична особа).

При зарахуванні до початкової школи в цьому році заборонено проводити будь-які конкурси, які визначають знання або компетенції дітей. Це допустимо лише у випадку приватних і спеціалізованих установ.

Джерело:

КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК Reviewed by Пресцентр Великобудищанської ОТГ on травня 15, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.