Хостинг для реселлеров

Seo Services

У ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИЛИ ПІДРОЗДІЛ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ



Сьогодні в селі Книшівка відбулося офіційне відкриття місцевої пожежної команди Великобудищанського загону місцевої пожежної охорони.



В урочистих заходах взяли участь: виконувач обов’язків голови Гадяцької районної державної адміністрації Сергій Бондаренко, голова Гадяцької районної ради Володимир Нікітенко, начальник Гадяцького РС ДСНС України у Полтавській області Василь Губський, голова та старости громади, а також представники громади, духовенства та інші.



Як розповів голова Великобудищанської ОТГ Віталій Луценко:


 «Місцева пожежна охорона – це можливість , в разі небезпеки, врятувати роками нажите майно, домівки та головне – людські життя. У нашій ОТГ уже діє МПО у селі Мартинівка, але вони, у зв’язку з віддаленістю сіл, не мають змоги охопити територію всієї громади, а це загалом ще 7 сіл, які також входять до складу ОТГ. Тому спільно з старостами ОТГ було прийнято рішення про створення ще одного підрозділу. Працівники  пройшли необхідне навчання та отримали відповідні допуски для проведення аварійно-рятувальних робіт та гасіння пожеж. Бійці вже три місяці виконують свої професійні обов’язки. На озброєнні мається два спецавтомобілі».




Запрошений на захід священнослужитель місцевої церкви освятив приміщення МПО, пожежні автомобілі та благословив вогнеборців на добрі справи.






Варто зазначити, що відкриття місцевої пожежної охорони стало можливим завдяки тісній взаємодії керівництва громади  з Головним  управління ДСНС України у Полтавській області та органами районної влади.



У ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИЛИ ПІДРОЗДІЛ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ У ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКІЙ ОТГ ВІДКРИЛИ ПІДРОЗДІЛ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ Reviewed by Інформаційний центр on травня 29, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.