Хостинг для реселлеров

Seo Services

ЦВК ЗМІНИЛА ПРОЦЕДУРИ ВИЗНАЧЕННЯ ВИБОРЧОЇ АДРЕСИ ВИБОРЦЯ



Змінити виборчу адресу можна без підтверджувальних документів.

У п'ятницю, 24 липня, Центральна виборча комісія (ЦВК) змінила процедури визначення органом ведення Державного реєстру виборців (ДРВ) виборчої адреси виборця.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

"У зв’язку з набранням чинності Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення виборчого законодавства", яким внесено зміни, зокрема, до Закону України "Про Державний реєстр виборців", Комісія внесла зміни до деяких своїх постанов", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, виключено вимогу щодо документального підтвердження фактичного місця проживання виборця.

За даними ЦВК, у відповідній заяві необхідно лише вказати адресу житла, за якою виборець фактично проживає та яку просить визначити його новою виборчою адресою.

Нагадаємо, що місцеві вибори в Україні, які призначені на 25 жовтня поточного року, відбудуться у складних умовах через зміни виборчого закону і пандемію коронавірусу, тож у ЦВК говорять, що базовою річчю має стати довіра між всіма суб’єктами виборчого процесу.

Джерело: Соціальна мережа Facebook


ЦВК ЗМІНИЛА ПРОЦЕДУРИ ВИЗНАЧЕННЯ ВИБОРЧОЇ АДРЕСИ ВИБОРЦЯ ЦВК ЗМІНИЛА ПРОЦЕДУРИ ВИЗНАЧЕННЯ ВИБОРЧОЇ АДРЕСИ ВИБОРЦЯ Reviewed by Інформаційний центр on липня 25, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.