Хостинг для реселлеров

Seo Services

Мінімальний розмір пенсій для пенсіонерів з повним страховим стажем з вересня зросте до 2 тис грн



Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на Пенсійний фонд України (ПФУ).
Підвищення мінімальної заробітної плати з 1 вересня 2020 року до 5 тисяч гривень є підставою для збільшення мінімального розміру пенсії за віком для непрацюючих пенсіонерів, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж 35 років для чоловіків та 30 років для жінок.
“Таким чином, мінімальний розмір пенсії для пенсіонерів, які мають повний страховий стаж, зростає з 1889,20 грн (4723 грн х 40 %) до 2000 грн (5000 грн х 40 %)”, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що пенсія була перерахована для 1,6 млн пенсіонерів. У нових розмірах пенсіонери почнуть отримувати її з вересня 2020 року.
Для працюючих пенсіонерів перерахунок пенсій з використанням нового показника мінімальної заробітної плати здійснюється після звільнення з роботи або припинення ними підприємницької діяльності.
Джерело : соціальна мережв Фейсбук
Мінімальний розмір пенсій для пенсіонерів з повним страховим стажем з вересня зросте до 2 тис грн Мінімальний розмір пенсій для пенсіонерів з повним страховим стажем з вересня зросте до 2 тис грн Reviewed by Інформаційний центр on вересня 01, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.