Хостинг для реселлеров

Seo Services

МІНЦИФРИ ПЛАНУЄ ЗАПУСТИТИ Е-ЛІКАРНЯНІ У 2021 РОЦІ

 


Запустити електронні лікарняні в Україні планують вже з наступного року.

Про це розповів віцепрем’єр-міністр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в телеефірі, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Мінцифри.

За словами Федорова, запуск е-лікарняних дасть змогу не лише скасувати лікарняний як паперову довідку, а й зберегти час лікарів та пацієнтів. Крім цього, це можливість швидко та ефективно оплачувати лікарняні без фізичних контактів, гарантувати обґрунтованість виплат та заощаджувати державні кошти.

Водночас, віцепрем'єр-міністр заперечив необхідність дублювання цих документів у цифровому та паперовому вигляді. 

"Електронні лікарняні будуть одразу в електронному вигляді, нічого дублювати не потрібно. Це буде звичайна форма в онлайн-системі, заповнення якої займатиме кілька хвилин. Після цього підписаний електронним підписом документ автоматично надсилатиметься до інших державних органів для виплат", — підкреслив він.

Зазначається, що для запровадження електронних лікарняних Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством охорони здоров’я повністю перебудовують процес отримання лікарняного. Запуск стане можливим завдяки повноцінній інтеграції електронної системи охорони здоров’я із системою Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування.

Джерело: https://central-ua.tv/

МІНЦИФРИ ПЛАНУЄ ЗАПУСТИТИ Е-ЛІКАРНЯНІ У 2021 РОЦІ МІНЦИФРИ ПЛАНУЄ ЗАПУСТИТИ Е-ЛІКАРНЯНІ У 2021 РОЦІ Reviewed by Інформаційний центр on листопада 25, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.