Хостинг для реселлеров

Seo Services

ДО 30 ЛИСТОПАДА НА ПОЛТАВЩИНІ ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ФІНАНСУВАННЯ З ОБЛАСНОГО ФОНДУ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА В 2021 РОЦІ


 30 листопада – останній день прийому запитів на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2021 році.

Наразі вже надійшло 52 заявки. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook заступник голови Полтавської ОДА Євген Греков.

“Хто ще не встиг подати заявку, пришвидшуйте роботу. Фахівці на місцях якнайкраще знають ситуацію у своїй громаді, районі. Маєте змогу залучити ресурси на корисні для довкілля і жителів ваших громад справи. Важливі екологічні ініціативи в області мають бути підтримані й реалізовані”, – написав Євген Греков.

До затвердженого переліку на 2020 рік увійшли 56 ініціатив.

“Із фонду спрямували кошти на реконструкцію біологічних очисних споруд стічних вод у Петрівці-Роменській Гадяцького району, реконструкцію зливної станції й придбання техобладнання для забезпечення роботи каналізаційних очисних споруд у Лубнах. Виділили кошти й на відновлення робіт з улаштування пожежної водойми на території Новосанжарського лісового господарства. Також з обласного екофонду профінансовано придбання телесистем раннього виявлення лісових пожеж і металевих спеціалізованих щогл для них у Гадяцький і Кременчуцький лісгоспи”, – зазначив Євген Греков.

Запити можуть подавати:

• об’єднані територіальні громади;

• районні, сільські та селищні ради;

• райдержадміністрації;

• структурні підрозділи ОДА.

Детальну інформацію щодо фінансування з фонду, бланки документів можна отримати в Департаменті екології та природних ресурсів ОДА (м. Полтава, вул. Зигіна 1, кабінет 303, тел. (0532) 50-27-51) або надіславши лист на електронну адресу eko-fin@adm-pl.gov.ua.

Джерело: https://np.pl.ua

ДО 30 ЛИСТОПАДА НА ПОЛТАВЩИНІ ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ФІНАНСУВАННЯ З ОБЛАСНОГО ФОНДУ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА В 2021 РОЦІ ДО 30 ЛИСТОПАДА НА ПОЛТАВЩИНІ ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ФІНАНСУВАННЯ З ОБЛАСНОГО ФОНДУ ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА В 2021 РОЦІ Reviewed by Інформаційний центр on листопада 23, 2020 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.